Wanneer mocht blijken dat er fouten in de tekst staan dan behouden wij het recht om deze terstond te wijzigen                                               ©  2016   J&LDS WEBDESIGN

      HUURPRIJS en HUURVOORWAARDEN

seizoen 2020

Huurprijs.

De huurprijs bedraagt € 495 per week bij een verblijf van maximaal 4 personen. Bent u met meer dan 4 personen dan betaalt u € 30 per persoon per week extra. I.v.m. de CORONA-crisis is onze woning momenteel niet te huur

Verblijfsduur.

De minimale verblijfsduur is 1 week. U kunt vanaf ‘s middags 15 uur over het huis beschikken op de dag van uw aankomst tot 11 uur ‘s morgens op de dag van uw vertrek. Normaal gesproken is de dag van aankomst en vertrek op de zaterdag, tenzij anders is overeengekomen.

Huisdieren.

Huisdieren zijn in de periode van 11 juli t/m 6 september in het Sunnehuset

toegestaan en het verblijf is gratis. Wel is bij verblijf van huisdieren de

Eindschoonmaak (bij verblijf van huisdieren) à 65 euro verplicht.

Roken.

Roken is in het Sunnehuset niet toegestaan.

Borgsom.

Per verblijf vragen wij een borgsom van € 125. De borgsom moet worden betaald tegelijk met de aanbetaling. Indien er geen redenen zijn om een bedrag in te houden op de borgsom dan storten wij het bedrag binnen 14 dagen na uw verblijf weer terug op uw rekening.

        Beddengoed en handdoeken.

            Voor uw verblijf dient u zelf beddengoed, badhandoeken en keukendoeken             mee te nemen. Op al onze bedden liggen één persoons dekbedden en een             kussen.             Ook kunt u gebruik maken van onze linnenservice. Zie Extra Opties.

Eindschoonmaak.

Bij uw vertrek dient u de woning zelf schoon te maken, zodat de huurders die na u komen een schone woning aantreffen zoals u dat zelf ook graag zou willen. Ook kunt u de woning door ons laten schoonmaken. Zie Extra Opties

Eindschoonmaak bij verblijf van huisdieren.

Indien u uw huisdier(en) meeneemt in het Sunnehuset is de eindschoonmaak huisdieren à 65 euro verplicht. Dit bedrag dient u te voldoen bij boeking.

Extra Opties.

Bedlinneset: dekbedovertrek/kussensloop/onderhoes : € 12 per pers./per verblijf. Handdoekenset: 2 badhanddoeken en een washandje: €   8 per pers./per verblijf. Eindschoonmaak: € 55 per verblijf.

Algemene Huurvoorwaarden.

Wilt u de Algemene Huurvoorwaarden in z’n geheel lezen klikt u dan op de hier naast staande link.
   2 persoonsbed       2x 1 persoonsbed     2x 1 persoonsbed
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem 2014